Novosti

07.03.2014.

Skupljaju se donacije za tisak novog broja Ispod pločnika!

Ispod pločnika se financira isključivo donacijama i solidarnim akcijama da bi ostao autonoman i besplatan. Do danas su organizirani različiti benefit događaji, pojedinci/ke i grupe su davali donacije i na taj način je objavljeno 11 brojeva... Ovaj put je odlučeno da se tome pristupi drugačije. Umjesto da se organizira koncert ili neko slično događanje, odlučeno je da se pokuša prikupiti novac potreban za tisak pozivom na solidarno sudjelovanje u troškovima.

Trošak je zapravo jedino tisak, a kako bi dosadašnja naklada od 1.500 komada bila otisnuta, potrebno je skupiti 1.080,00 kn.

Do sada smo prikupili oko 300,00 kn kroz donacije čime je potreban iznos nešto bliže, ali još nedostaje znatan dio.

Ovo je poziv svima koji mogu pomoći, svaka donacija je dobrodošla, 5, 10, 100 ili 500 kuna :-) Sav eventualni višak donacija će biti iskorišten za tisak sljedećeg broja. O samom rezultatu ove akcije ćemo pisati ovdje, tako da svi imaju uvid u situaciju.

Rok za ovaj broj je 1. 4. 2014. pa bi bilo dobro da do tada i skupimo potreban novac.

Donacije je moguće donijeti u knjižaru Što čitaš?, Gundulićeva 11 u Zagrebu. Ako niste u Zagrebu, možete nas kontaktirati putem http://www.ispodplocnika.net/kontakt

Ispod pločnika se distribuira po različitim javnim mjestima, knjižarama, knjižnicama, klubovima, čekaonicama, školama, kafićima i zapravo svugdje gdje ga netko odnese.

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter