Novosti

06.10.2010.

Peti Balkanski anarhistički sajam knjiga održat će se u Zrenjaninu

Ove godine Zrenjaninski antifašistički festival će se održati zajedno sa 5. Balkanskim anarhističkim sajmom knjiga i to od 29. do 31. listopada u Kulturnom centru Zrenjanina.

BASK je manifestacija koja se organizira na regionalnoj razini, a osnovna ideja manifestacije je Balkan solidarnosti u borbi, nasuprot Balkanu nacionalizma i eksploatacije. BASK se do sada održao u Ljubljani - 2003. , Zagrebu - 2005. , Sofiji - 2008. i u Ateni i Solunu 2009. godine.

Kako je ZAF manifestacija na kojoj se od početka afirmira borba protiv svih vidova eksploatacije i dominacije, organizatori su uvjereni da je zajedničko organiziranje dva događaja u Zrenjaninu dobar potez koji će omogućiti bolje umrežavanje na balkanskom nivou i daljnji razvoj zajedničkih inicijativa i borbi.

Za sve informacije i prijedloge možete kontakt e-mail je balkanbookfair2010@gmail.com, dok više o sajmu, programu i ostalom možete saznati na http://balkanbookfair.anarhija.org

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter