Novosti

04.07.2010.

Institut-A: indonezijski autonomni prostor poziva na solidarnost

Institut-A je autonomni prostor i anarhistički infoshop u Jakarti koji djeluje već godinu dana treba financijsku pomoć kako bi opstao. Riječ o projektu koji predstavlja mjesto iz kojeg kreće niz incijativa, što ga čini izrazito važnim.

Institut-A je anarhsitički prostor, otvoren za javnost, a unutar njega se nalaze knjige i druge anarhističke i antiautoritarne publikacije. Riječ je o jedinom takvom prostoru u Jakarti jer je jedini uspio opstati.


S ozirom na to da se nalazi u iznajmljenom prostoru, potrebna im je financijska pomoć kako bi opstali, što su do sad uspjevali prikupljajući novac kroz razne koncerte, no uskoro ističe trajanje ugovora o najmu i potreban im je dodatan novac kako bi zadržali prostor.


Za sve detalje se možete obratiti na e-mail instituta(at)gmail.com, dok više o ovom projektu možete saznati na http://www.instituta.webs.com


Uz poziv na solidarnost je priložena i poštanska adresa koju također objavljujemo:


Jl. Arteri Permata Hijau No. 14. dekat dengan Gedung ITC Permata Hijau,

Jakarta Selatan, atau Beleza

Jakarta, Indonesia

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter