Novosti

04.07.2011.

Benefit projekcija i zabava za infoshop Pippilotta

U petak će se održati benefit video projekcija filma 69 o skvotiranju i autonomnim prostorima, dok u subotu cocktail & beach party donosi nešto posve drugačije pa se pripremite za pravu ljetnu zabavu, a sve s ciljem kupnje video projektora za infoshop.

U petak, 8. 7. u 18 sati u infoshopu Pippilotta u AKC Medika možete pogledati film 69, danskog redatelja Nikolaja Vijborga, koji govori o jednom o najpoznatijih danskih skvotova koji je brutalno izbačen nakon 25 godina postojanja.

Ulaz na projekciju je besplatan, ali ponesite donacije, sve se financria isključivo na taj način pa će svaka donacija biti dobrodošla.

U subotu, 9. 7. od 18 sati održava se cocktail & beach party, sasvim primjeren temperaturama iznad 30 stupnjeva pa će vas osvježiti kokteli koje ekipa iz infoshopa priprema.

Dođite i podržite ovo benefit događanje!

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter