Novosti

08.09.2011.

Anarhistički sajam knjiga u sklopu ZAF-a

Nakon što je prošle godine održan Balkanski anarhistički sajam knjiga u sklopu ZAF-a (Zrenjaninski antifašistički festival), organizatori festivala su odlučili nastaviti s ovom praksom pa je tako subota rezervirana na sajam knjiga i diskusije. Ovih dana je objavljen i program festivala.

Anarhistički sajmovi knjiga se šire po svim dijelovima svijeta danas predstavljaju važna mjesta susreta, diskusije, uopće mogućnosti da se ljudi upoznaju s anarhističkim idejama ili da sudjeluju u diskusijama.

Ove godine ZAF organizira niz diskusija pa će tako biti razgovora o Anarhiji/Bloku 45, od izdavaštva do anarhije, o radikalnoj ljevici u Njemačkoj, o katastrofi u Fukušimi i onome što ne (ne)znamo o tome, o globalnoj krizi... i nizu drugih tema, a o svemu će govoriti gosti iz Njemačke, Srbije, Grčke...

Program je podijeljen u dva dana, petak i subotu (30. 9. i 1. 10.), s tim da će se u petak održati dvije diskusije i koncert (sviraju Pasi, Brivido, Dishumanity, Unision i Neke face), dok je subota rezervirana za sajam knjiga i diskusije, a tek navečer vas očekuje zabava uz dubstep i druge pop zvukove.

Detaljan program i sve ostalo o festivalu potražite na http://zaf.anarhija.org

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter