Novosti

28.09.2011.

325 - magazin za socijalni rat i anarhiju

Krajem rujna objavljen je deveti broj magazina 325, koji već više od osam godina predstavlja važnu međunarodnu anarhističku publikaciju, kako zbog informacija i analiza aktualnih sukoba, tako i zbog stalne podrške političkim zatvorenicima.

U novom broju možete čitati niz tekstova nastalih tijekom pobune koja je uzdrmala Britaniju, o valu represije u Grčkoj i Italiji, tu su i tematski blokovi o situaciji u Čileu, Njemačkoj, Filipinima, pregled akcija i vijesti iz svijeta... I to je tek dio tema koje broj pokriva na 92 stranice.

Deveti broj je moguće skinuti, kao i sve dosadašnje brojeve na stranici http://325.nostate.net ili ga naručiti u tiskanom obliku, no tada svakako pošaljite donaciju koja će omogućiti daljnje objavljivanje.

Ispod pločnika

možete pronaći u:

ZAGREB::
knjižara Što čitaš?, Gundulićeva 11 // književni klub Booksa, Martićeva 14d // knjižara Jesenski i Turk, Preradovićeva 5 // infoshop Opskurija, reciKlaonica, Heinzelova 66 // knjižara Planetopija, Ilica 72 // Superknjižara, Rooseveltov trg 4 // net kulturni klub Mama, Preradovićeva 18 // infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11

PULA::
knjižara Castropola, Zagrebačka 14 // Monteparadiso Hacklab, Gajeva 3

ČAKOVEC::
knjižnica Tabula Rasa, Dr. Ivana Novaka 38 // knjižara VBZ, Kralja Tomislava 3

KARLOVAC::
Domaći, Struga 1

RIJEKA::
antikvarijat Mali Neboder, Ciottina 20b

SPLIT::
infoshop Dislexia, Klub Kocka, Savska bb

ZADAR::
Smart shop, Stomorica 2 // Knjigozemska/infoshop Iskra, Rikarda Jeretova Katalinića 5

Prijava na newsletter